Silkroad İçin İngilizce Bilmeye Gerek Yok Gel Buraya Anla ! ! !
Yazar
Konu: Silkroad İçin İngilizce Bilmeye Gerek Yok Gel Buraya Anla ! ! ! Paz Kas. 02, 2008 5:40 pm
Genel
Hi - Selam (slm), Merhaba, Selam Hi (Formal) - Selamün Aleyküm (S.A.) Hi (Formal Return) - Aleyküm Selam (A.S.) What's up? - Naber? How are you? - Nasilsin? I am fine, thanks - Iyiyim, saol. Thanks, Thank you - Saol/ Sagol, Tesekkurler, Tesekkür ederim Yes - Evet No - Hayır You too - Sen de Me too - Ben de Daddy - Baba Mommy - Anne Elder/ Friend/ "Bro" - Aga/ Abi Sibling - Kardes Sister - Kiz Kardes Brother - (Erkek) Kardes, Kanka You - Sen I - Ben It, he or she, singular 'they' - O She/ Girl - Kiz He/ Boy - Erkek We - Biz They - Onlar Okay - Tamam Really? - Walla? I am sorry - Üzgünüm Where are you going? - Nereye gidiyorsun? What are you doing? - Ne yapiyorsun? What do you want? Ne istiyorsun? I go to town - Ben sehire gidiyorum Help (command) - Yardim I am going - Ben gidiyorum I must go - Ben gidmeliyim Welcome - Hosgeldin And - Ve End - Son I am fine - Iyiyim See you later - Sonra görüsürüz Inn & Storage - Banka Go - Git
Sorular
Can I see you? - Sizi görebilirmiyim? I want to see you - Sizi görmek istiyorum You are welcome/ No problem - Bir sey degil/ Onemli degil I am going to bed - Yatmaya gidiyorum I need - Ihtiyacim var I am going to sleep - Uyumaya gidiyorum I woke up - Uyandim I love you - Seni seviyorum Help me - Bana yardim edermisin I appreciate - Ben takdir ederim I will be back after I eat - Birazdan gelcem yemek yiyorum Are you there? - Ordamisin? Are you going to school? Okula gidiyormusun Can you help me? - Bana yardim edebilirmisiniz? Where are you from? - Nerelisin? How old are you? - Yasin Kaç? How are you? - Nasilsin? What do you think? - Ne düsünüyorsun It is where? - O nerede? Are you going? - Gidiyormusun?
Parti Konuşmaları
Party - Parti Go - Gitmek Go to - E gitmek Come (command) - Gel I will be back - Hemen donucem Go already! - Hadi saldirin! Stop (command) - Durun I must repair - Repair yapmaliyim I am leaving in # minutes - # Dakika icinde cikacigim Party is full - Parti dolu I can not buff you - Sana buff atamiyorum <Name>, Please loot the gold - <Name> Düşenleri toplarmisin luften Is there any room in the party for me? - Partide yer warmý? Do not KS - KS yapma Room/ Space - Yer This slot is ours - Burasi bizim I will tell you when there is room - Yer oldugunda sana soylerim I have no room - Yer yok
I have not - Yok Have you for me <item>? - Varmı <item>? Can you give me <item>? - <Item> Bana verebilirmisin? How much money? - Kaç para? Would you like to buy <item>? - <item> Satin almak istermisiniz? I want to buy <item> - <item> Satin Almak istiyorum I want to sell <item> - <item> Satmak istiyorum I want more - Ben daha cok istiyorum That is too cheap - O Fazla ucuz I want it - Onu istiyorum
Zaman
Good Morning- Günaydin Good Night- Iyi Geceler Good Evening- Iyi Aksamlar Now - Simdi Later - Sonra Tomorrow - Yarin Today -Bugün Week - Hafta Month - Ay Hour - Saat Second - Saniye Minute - Dakika What time is it? - Saat kaç? It is <time> - Saat <time> i am awake- uyandim
Cevaplar
I do not understand - Anlamiyorum I am TURKEY - Ben türkim Turkish - Türkçe I only know a little English - Cok az İngilizce biliyorum I am trying to learn Englisg - İngilizce ögrenmeye calisiyoru I do not know Turkish - Türkçe bilmiyorum
Ülkeler
Turkey - Türkiye America - Amerika Canada - Kanada Mexico - Meksika England - Ingiltere Japan - Japonya France - Fransa Holland/ Netherlands - Hollanda Germany - Almanya Israel - Israil China - Çin
Havadan Sudan
Boring - Sıkıcı Nice - Iyi Immoral - Ahlaksiz Disgusting - Igrenç Nonsense - Saçmalik I missed you - Seni özledim Do you miss me? - Beni özlüyormusun I do/ not have a girlfriend - Kiz arkadasim (var/ yok) I do/ not have a boyfriend - Erkek arkadasim (var/ yok) Do not disturb me - Beni urasmayin Breakfast is ready - Kahvalti hazir
Sayılar
One- Bir Two - Iki Three - Üç Four - Dört Five - Bes Six - Alti Seven - Yedi Eight - Sekiz Nine - Dokuz Ten - On Eleven - Onbir Twelve - Oniki
Konu: Geri: Silkroad İçin İngilizce Bilmeye Gerek Yok Gel Buraya Anla ! ! ! Ptsi Kas. 03, 2008 8:36 pm
sağol ama Silkroad üye oldum giriş yapamıyorum
Konu: Geri: Silkroad İçin İngilizce Bilmeye Gerek Yok Gel Buraya Anla ! ! ! Ptsi Kas. 10, 2008 5:09 pm
bilgi için saol
Silkroad İçin İngilizce Bilmeye Gerek Yok Gel Buraya Anla ! ! !