Yu-Gi-Oh! Kazuki Takahashi tarafından (1996 YILINDA) yapılmış popüler bir Japon Anime ve Manga'sıdır. Animenin ana öyküsü düello canavarları adında bir kart oyunu oynayan kişiler üzerine kurulmuştur. Her düellocunun Canavar, Sihir ve Tuzak kartlarından oluşan bir destesi vardır. Oyunun amacı elbette düelloyu kazanmaktır. Bunu yapmak içinde kartları çok iyi kombine etmek gerekir. Oyunu kazanmanın üç yolu vardır. 1) Rakibin can puanlarını sıfıra indirmek 2) Exodia’ yı oyuna çağırmak 3) Sıra rakibindeyken çekecek kartı kalmamasını sağlamak 4) Destiny Board tuzak kartıyla birlikte 4 farklı Spirit Message sihir kartını oynamak.
YU-Gİ-OH bir anime ve manga olarak kalmadı. Birçok farklı platformda (PC, Game Boy/Color/Advance, playstation vs.) oyunları piyasaya sürüldü. Birde sinema filmi yapıldı.(YU-Gİ-OH THE MOVIE)Bu sinema filmiyle de popülerliği arttı. Tabi hayran sayısıda. YU-Gİ-OH 224 bölümdür ve 5 sezondur. YU-GİOH GX ise 4 sezondur. YU-Gİ-OH GX’in başkahramanı jaden’dir. YU-Gİ-OH GX bittikten sonra YU-Gİ-OH 5D’S başlayacaktır. YU-Gİ-OH 5D’Sin başkahramanı Yusei Fudo’dur YU-Gİ-OH’un bütün bölümlerini jojo TV’den izleyebilirsiniz.
BANA BUKADARI YETMEZ BEN DAHA FAZLA BİLGİ İSTİYORUM DİYORSAN -BURAYA TIKLA-
DUELLO YAPMAK HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ İÇİN -TIKLAYIN-
YUGİOHUN BÜTÜN OYUNLARINI İNDİREBİLMEK İÇİN -BURAYA TIKLAYIN-